Keresés

Bemutatkozás

 

 

OKS  – több, mint 40 éve az Ön professzionális partnere a kenéstechnika speciális termékeinek területén.

Az OKS márka egyet jelent a súrlódás, kopás és korrózió csökkentésére szolgáló kiváló teljesítményű  termékekkel. Termékeink a gyártás- és karbantartás minden területén használhatóak, ahol a klasszikus kenőanyagok teljesítményénél többre van szükség.

A tribológiai know-how biztosítja, hogy a gépek és berendezések hatékonyan működnek minden időben, még a legnehezebb körülmények között is.

 

Több, mint 150 termékünk áll az Ön rendelkezésére.

 

Az OKS mérnökei és technikusai által kifejlesztett termékeket szigorú minőségi kívánalmak mellett Maisachban a vállalat székhelyén gyártják. Innen történik just-in-time az egész világra kiterjedő forgalmazás, amelyet a modern logisztikai központ támogat.

 

 

 Központ Maisach , Germany

 

Központ

Maisach, Germany

 

 Logisztikai Központ Maisach , Germany

 

Logisztikai Központ

Maisach, Germany

 

 

 

Az OKS 40 éve bizonyított sikerét termékeink magas minősége és megbízhatósága, valamint az ügyfelek igényeinek innovatív megoldásokkal történő gyors megvalósítása jellemzi.

 

 

Az OKS Spezialschmierstoffe GmbH 2003 óta a nemzetközi Freudenberg Group, Weinheim, Germany része. Az átfogó Know-how és a Freudenberg Chemical Specialities (FCS) részleg innovációs erejét új termékek és piacok fejlesztésére használjuk, hogy ezzel biztosítsuk vállalatunk dinamikus növekedését a jövőben is.