Keresés

Szakértelem / Fejlesztés

 

Az OKS karbantartóanyagait speciálisan a karbantartási- és szerelési alkalmazás komplex követelményeire fejlesztettük ki. Szélsoséges üzemi körülmények esetén, mint a nagy nyomásterhelés és extrém homérsékletek vagy akár agresszív környezeti hatások esetén is, mint por és korrózió, karbantartóanyagaink teljesítménye minden körülmények között meggyozo eredményt biztosítanak.

 

 

Extrém alkalmazási területek

Állandó terhelés alatt Működő gépek, hosszú állásidőkkel kombinálva a terhelési határértékre juttatják a szerszámokat és gépelemeket. Az OKS kenőanyagai révén még ilyen használat mellett is tartósan teljes teljesítménnyel képesek Működni. A különböző OKS speciális kenőanyagok ellenállnak az extrém hőmérsékleteknek, a nagy hőingadozásnak vagy magas nyomásnak.esítménye minden körülmények között meggyozo eredményt biztosítanak.

 


műanyagok kenése

A konstrukciós újítások révén fokozott súrlódófelület párosítások állnak elő, melyek különböző követelményeket támasztanak a kenőanyagok alkalmazhatóságával szemben. Speciális ötvözetek vagy kerámia alkatrészek kerülnek alkalmazásra. Egyre többféle műanyag/fém, illetve műanyag/ műanyag anyagkombinációkat használnak. Az OKS olyan kenőanyagokat kínál, melyek számos anyaggal összeférhetőek.

Agresszív környezeti hatásoknak kitett berendezések kenése

Az OKS speciális kenőanyagai teljes mértékben biztosítják az Ön berendezéseinek Működőképességét tartósan savas vagy lúgos közegnek, korroziv hatásoknak, szabadtéri felhasználásnak vagy tengervíznek kitett oszlopok, üstök vagy csövek számára a feldolgozó iparban.

Speciális kenőanyagok az élelmiszeripar számára

Az OKS speciálisan az élelmiszeripar nagytisztaságú kívánalmainak megfelelően a speciális kenőanyagok széles palettáját fejlesztette ki. Ezek az NSF-től a H1-ig (H2/A1) regisztrált termékek valamennyi területen alkalmazhatók, ahol az emberek érintkezésbe kerülhetnek a kenőanyagokkal.

 

 

Valamennyi OKS termék, mely ezzel a jellel van ellátva szerves molibdénkomplexvegyületet tartalmaz a teljesítmény fokozása érdekében.